Välkommen till Champagnebolaget.se

Champagnebolaget grundades ur en ambition att kunna erbjuda champagneintresserade svenskar möjligheten att upptäcka champagne på ett smidigt sätt. Vi är stolta över att idag samarbeta med såväl små familjära odlare som större champagnehus för att kunna erbjuda ett brett sortiment av champagner.

Champagne för alla tillfällen

Hos oss kan du hitta champagner som är noga utvalda för sin specifika karaktär och höga kvalitet. I vårt breda sortiment kan du enkelt välja champagner utifrån dina önskemål. Vi erbjuder både druvspecifika champagner som är producerade enbart på en enda druva samt årgångschampagner. Du kan också hitta champagner med lägre dosage (sockerhalt) och mindre klimatavtryck. Vårt sortiment erbjuder något för alla och för alla tillfällen.

För Champagnenörden

För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig som är Champagneintresserad med en plattform där du inte bara kan beställa hem champagne utan också kan läsa mer om våra producenter, druvorna, olika begrepp och hur du kan matcha champagne med olika maträtter. Du kan också läsa synpunkter från andra kunder om våra produkter och tjänster samt dela dina egna. Det är en självklarhet att du som kund skall kunna läsa om vem och hur champagnen har producerats samt ta del av andra kunders upplevelser. För oss på Champagnebolaget är öppenhet och transparens essentiellt för att erbjuda det bästa för dig som kund hos oss.

Genom att prenumerera på vårt Nyhetsbrev kan du ta del av nya tips från oss och få inspiration direkt i din inkorg. Du kan när som helst avsluta din kostnadsfria prenumeration.

Smidig och trygg leverans – i hela Sverige 

Vi levererar över hela Sverige. Champagnebolaget har distanshandelstillstånd hos Skatteverket i Sverige och alla våra priser är alltid inklusive skatter och avgifter. Det gör att du kan känna dig trygg när du köper champagne via oss. Vid skador under transport eller eventuell reklamation av produkt, kontakta vår Kundtjänst så hjälper vi dig.

Vilka är vi?

Magnus Fritzell

Ålder: 55 år

Vem är jag: Skåning med faiblesse för allt som tillför glädje i livet, bland annat champagne och mat. Bakgrund som ingenjör men har de senaste 20 åren levt med och i Champagne. De senaste 10 åren på heltid med Svensk Champagneimport AB.

Mina tre favoriter: Vazart-Coquart Special Club kan man aldrig tröttna på, ren frisk och mogen. Francis Orban, L’Orbane med en magnifik smak av röda äpplen och en friskhet som sitter kvar länge. Henriet-Bazin Blanc de Noirs, smak av vinteräpplen och nymald svartpeppar, en käftsmäll i vintermörkret.